İskandinav Klasik Koltuk Modelleri

İskandinav Klasik Koltuk Modelleri

İskandinav klasik koltuk modeli, İskandinav usulü dekor düzenlemesinden esinlenerek tasarlanmış, oval gövdeli ve iki yastıktan oluşan bir koltuk modelimizdir. İskandinav tarzı dizaynda ön plana çıkan sadelik ve kullanışlılıktan yararlanılan bu klasik koltuk modelinde, geniş oval oturma alanının rahat yapısı ve büyük yastıkların bu rahatlığı desteklemesi ile oluşturulmuş bir tasarım söz konusudur. Kumaşta kullanılan kaz ayağı deseniyle sade ama modern bir görünüm kazanan koltuk takımı, bu modern detaya eklediği deri kol kısımları ile tam bir klasik görünüm kazanarak her yerde kullanılabilecek bir koltuk olma potansiyelini taşımaktadır.

İskandinav tarzı klasik koltuk modeli için bu tarzda tasarlanmış pek çok koltuk takımında görülebilecek bir diğer detay ise tahta renkli kısa ayak kısmıdır. Koltuğun deri ve kaz ayağı deseni görünümünü dengeleyen bu ayak kullanımı ile bir İskandinav klasiği olarak adlandırılabilecek koltuk modeli, farklı desen ve dokuları kombine ederek modern bir çizgide dururken özgün kalmayı başarmak isteyenler için birebir olacaktır.

İskandinav koltuk denince akla gelen ilk şeylerden biri olan geniş ve yüksek yapıdaki koltuk modeli, bu ürünümüzde de en çok öne çıkan detaylardan birisi olmaktadır. Olabildiğince yüksek tutulan oturma minderleri ile şık bir ayrıntıyı yakalamayı başararak konfor açısından da önemli bir özellik sağlanmıştır. Yüksek minderlerin yanında orta boyda tasarlanmış yastıklar ve kol kısımları ile modelin üst düzey konforu tamamen sergilenmiştir. Görünümü ve yapısı itibariyle sadelikten yana olan bu model koltuk ürünlerinde, sadeliği basite kaçmaktan kurtaran detaylar ile koltuğun hem bir klasik olmasını amaçlarken mekânınız için gereken eşsizlikten de geri kalmamaktadır.

 

İskandinav Koltuk Nerelerde Kullanılır?

İskandinav klasik koltuk modelinin klasik bir görünümden ödün vermeden modern bir tarzı da yakalamasının en büyük sebeplerinden biri olan eskimeyen moda anlayışı ile işletmenizin dekorunda da hem yenilikçi hem de klasik bir tarz yakalamanız mümkün. Zarif kumaş deseni, geniş oturma alanı, deri detayı ve kahverengi şık ayak detayı ile mekânınızın görünümünü zenginleştirirken keyifli bir ortam oluşturmanıza da yardımcı olur.  

Modelleri otellerinizde bekleme salonlarında, restoran ve lokanta gibi işletmelerinizde rahat bir oturma deneyimi sunmak açısından kullanabilirsiniz. Yüksek oturma kısmının sağladığı konfor ile misafir ve müşterilerinizi memnun ederken koltuğun sahip olduğu küçük ve zarif detaylarla mekânınıza hoş bir şıklık da katabilirsiniz.

 

İskandinav Klasik Koltuk Modeli Özellikleri

Birçok farklı malzeme ile oluşturulmuş İskandinav klasik koltuk, silinebilir ve yıkanabilir yastık ile oturma alanı kumaşıyla pratik bir ürün olmaktadır. Koltuğun deri kısımları yine silinebilir özelliğini koruyarak uzun ömürlü bir İskandinav koltuk modelini sunmaktadır. Bunların yanında dayanıklı demir malzemeden yapılma ayak ve destek kısımları ile mekânınızdaki sağlam ve bakımı kolay ürün ihtiyacınızı karşılayabilecek bir koltuk modeli olarak İskandinav minimal tarzını yansıtan bu takımı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

İskandinav Klasik Koltuk Modeli Fiyatları

İskandinav klasik koltuk, sade, zarif ve çok fonksiyonlu özellikleri sayesinde oldukça yoğun bir talep gördüğünden dolayı bu modeldeki koltuk ürünlerini fiyat açısından da değerlendirmek kaçınılmaz olacaktır. Modelimizde kullandığımız deri detayları, kaliteli ve desenli kumaşı ve paslanmayan malzemeden imal edilmiş ayakları bu kategori içindeki pek çok ürün arasından sıyrılarak kaliteli ve sağlam bir mobilyaolma özelliğini taşımaktadır. Hem işletmelerinizdeki yoğun kullanımlarda bile kolay kolay eskimeyecek bir ürün oluşu hem de tasarımı açısından sade ve eşsiz olması yönüyle ürünün fiyatı da bu kaliteye uygun bir aralıkta belirlenmektedir.   








BENZER BLOGLAR