Ahşap Berjer Sandalye Modeli

Ahşap Berjer Sandalye Modeli

Ahşap berjer sandalye modeli ahşabın en iyi şekilde yontularak sandalye biçimi verildiği berjer modellerindendir. Geniş ve rahat gövdesi, en konforlu minder çeşitlerinden birini taşıması ve hasır model sırt ile kol destek kısımlarının detayları ile klasik ama doğal bir şıklık peşinde olan müşterilerimize oldukça uygun bir sandalye ürünümüzdür. Koyu kahverengi rengi ile minderindeki hardal sarısı mükemmel bir uyumluluk gösterirken aynı kahverengi renk ile tasarlanmış hasır kısımlar da bu uyumluluğa şekli itibariyle bir canlılık katar. Böylece fazlasıyla şık ve kusursuz renk tonlarıyla da oldukça natürel görünümlü bir berjer modeli ortaya çıkmıştır. Bu sandalye modelini dilediğiniz kadar sayıda üreterek ister işletmelerinize isterseniz evlerinize ve çok da yakışacağını düşündüğümüz bahçeleriniz gibi dış mekânlara yerleştirebilirsiniz.

 

Ahşap berjer sandalye modeli bu güzel renk ve modelin taşıyıcısı olarak size de bu modeli pek çok yerde kullanabilme fırsatını vermektedir. Ahşap malzemesinden dolayı klasik ve doğallıktan yana bir dekorasyonu tercih ederek bu tarz mekânlara en çok uyum sağlayabilecek sandalyelerdendir. Bu yüzden özellikle doğa ve dış çevre ile iç içe mekânlar olan dış mekânlarda kullanılabilir ve bu türden yerlerde yapacağınız dekorasyonlarınızın gözdesi olabilirler. Cafe ve restoranlarınızda dışarıya koyduğunuz masa takımlarının eşlikçisi olabilir veya evinizin bahçelerindeki dinlenme köşelerinizde yer alabilirler. Rahat oturma minderleri ve hasır sırt gövdeleri ile de konfor açısından size kuşku bırakmayacak kadar rahat ürünlerdir. Gövde genişliğinin ve görünüşünün aksine de oldukça hafif ve rahatça hareket ettirebilme özelliğine sahiptir.

Ahşap berjer sandalye ürünleri bu tarz dış mekânların yanı sıra iç mekânlarda da kullanabilir ve uyumu hala sürdürebilirsiniz. İşletmelerinizin girişinde, ofislerde ve otellerde birçok alanda ister tek başına isterseniz de takım halinde bulundurarak dekorasyonunuza göre bir plan oluşturabilirsiniz. Bu sandalyeler ile hem rahatlığı sağladığınızı hem şıklıktan da vazgeçmediğinizi gösterebilirsiniz. İki özelliği de taşıyarak çok özel bir model olduğunu gösteren ahşap berjer sandalye modeli en çok beğeneceğiniz sandalye modellerimizden sadece birisidir.

 

Ahşap Berjer Sandalye Modellerini Niye Satın Almalısınız?

Berjer sandalye satın almak istiyor ama birçok çeşit arasından hangisini seçeceğinize karar veremiyor musunuz? Bu kadar çok çeşit içinde mekânınıza ya da evinize uygun birden fazla sandalye modeli mi var? Hepsini de beğendiniz ama bir tane modelde mi karar kılmanız gerekiyor? O zaman ahşap berjer sandalyeleri tercih etmeniz için bazı sebepler sıralayarak size yardımcı olabiliriz. Öncelikle ahşap her zaman ve her koşulda modasını yitirmeyen materyallerden birisi olma özelliğini taşır. Her yerde kullanılabilir ama yine de modası geçmiş gözü ile bakılan bir malzeme değildir. Klasikliğini her zaman sürdürdüğü için size ve mekânınıza iyi geleceğinden emin olabilirsiniz.

Bunun dışında berjer kategorisindeki bir sandalye çeşidi olarak hem ahşap şıklığı hem de rahatlığını bir arada bulundurmaktadır. Her ortamda en dikkat çekici ve kendine has mobilyalardan birisi olan berjerleri ahşap ile birleştirince gerçekten de oldukça göz alıcı bir mobilyaya sahip olacağınızı fark edeceksiniz. Klasik ahşap sandalyelerden çok daha şık ve özenli modeller oldukları için tasarıma ve dekora önem verenler için ahşap berjer sandalyeleri kaçırılmaması gereken bir fırsattır.

Son olarak da bu modelde özellikle farklı olan şık hasır detayı, renk tonu ile çok hoş duran minderi ve geniş gövdesi gibi önemli detaylar bu modeli tercih etmeniz için sizi çağırmaktadırlar. En fazla konforu bu berjer sandalye ürünü ile yaşayabilir; doğal ve kibar duruşu ile abartısız bir dekorasyon şıklığı da edinebilirsiniz. Her anlamda çok özel ve itinalı üretilmiş bir model olan bu sandalyeyi yaşam alanınıza dâhil ederek keyifli ve şık bir ortam hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 








BENZER BLOGLAR